niedziela, 14 kwietnia 2013

Sałatka z pieczonym serem Camembert w 1min. :)

Obecny post jest swoistą kontynuacją poprzedniego i dobrą podpowiedzią jak smacznie wykorzystać  każdy "niedojedzony" kawałek pieczonego sera - Camembert, Brie czy też Mozzarella - każdy się nadaje...
Czasem odrobinka zostanie, a że monotonia jest nudna, warto dodać mu nowej oprawy, kolorów i nowego smaku... zaczynamy recykling w kuchni! :)
 
Dobrym pomysłem jest sałatka z mixu kolorowych sałat, czerwonej cebuli,  polędwicy łososiowej, pieczonego sera, odrobiny świeżo mielonego pieprzu  i sosu sweet chilli:) 

Taką sałatkę możemy również zrolować w tortilli... zawsze będzie pysznie:)

http://iwaona.blogspot.co.uk/2013/04/camembert-zapiekany-z-czosnkiem.html 

Dziękuję za odwiedzinki i zapraszam do subskrybowania/obserwowania mojego bloga:)

Buziaki :*

4 komentarze:

  1. Dobrze dziewczyno prawisz....jest pyszne, a czerwona cebula dodatkowo karmi oczy.:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A dziękuję Elu...kolorków na talerzu jest tyle co na łące latem..hehe:)) no i wiele zdrowia i smaku też:))

      Usuń
  2. Anonimowy14/4/13

    Kolorystka pobudza apetyt

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ojjj...dokładnie TAK :))pozdrawiam :)

      Usuń